Stuur mij een bericht

U ontvangt binnen 3 dagen een reactie. Als u na 3 dagen nog niets heeft gehoord, neem dan telefonisch contact met mij op.

Vul uw gegevens in

Momenteel een aanmeldstop
Complexe problematiek
Vergoed door zorgverzekeraar
Online afspraak mogelijk

Stel je vraag

Aanmeldstop

Ik heb momenteel een aanmeldstop.


Wil je voor die tijd een afspraak maken? Neem dan spoedig contact op met de zorgbemiddelaar van je zorgverzekering. Deze heeft een zorgplicht om binnen 4 weken een psychiater voor je te vinden.


Indien dit niet lukt, kun je na 4 weken een klacht indienen bij de NZa via onderstaande knop.


Meldingsformulier NZa.

Wat anderen zeggen

Hieronder vind je de meest recente beoordelingen van onze klanten verzameld door Zorgkaart Nederland.

★★★★★ 8.7
Zorgkaart Nederland

13 maart 2023

Gerard luistert goed en heeft mij goed geholpen. Na jaren therapie volgen bij verschillende psychologen, en steeds weer terug vallen in depressies, heeft hij mijn afweging medicatie te gaan gebruiken goed begeleid. Met een positief resultaat tot gevolg, ik heb mijn leven weer op de rails, en dit na een leven lang worstelen met de gevolgen van depressiviteit. Wat ik ook heel fijn vindt is dat na afronding hij duidelijk aangeeft dat ik altijd weer welkom ben als het nodig is. Dit geeft een geruststellend gevoel.

★★★★★ 9.7
Zorgkaart Nederland

5 juli 2023

Wat bijzonder prettig is, is dat de behandeling praktisch is. Wat is er nu nodig, waar loop je NU tegen aan? Wat er aan ten grondslag ligt kan belangrijk zijn, maar bij eerdere therapeuten bleef ik lang hangen in uitleggen wat er allemaal mis ging in mijn leven. Meneer van den Berg is bijzonder direct, wat ik heel aangenaam vind. Hij is duidelijk en holistisch, dus hij kijkt mee met de volledige situatie waar je je in bevindt (werk, sociale contacten, thuissituatie, fysieke en mentale gezondheid). Hiermee wordt een zeer compleet, overzichtelijk, en bijzonder effectief behandelplan gemaakt. Meneer van den Berg is empathisch zonder eindeloos in de troep te gaan roeren. Deze duidelijkheid kan bot overkomen voor wie het niet gewend is, maar hij kijkt werkelijk met je mee en heeft hart voor zijn vak.

★★★★★ 9.5
Zorgkaart Nederland

20 april 2023

Gerard is een redelijk no-nonsense psychiater die de vaart er goed inzet. Daardoor komt hij aanvankelijk wat streng over maar is dat beslist niet. Hij is duidelijk over medicatie en behandelplan en laat niet meer tijd tussen afspraken dan nodig is. Geen weken wachten dus en is ook buiten afspraken goed bereikbaar via mail en telefoon. Na behandeling blijft de mogelijkheid op korte termijn weer een afspraak te maken voor bijvoorbeeld wijziging in medicatie of situatie en dat is – zeker gezien de wachttijden elders – een prettige gedachte. Gerard is een ervaren psychiater die in oplossingen denkt en zich niet laat afleiden. Voor sommigen wellicht kort door de bocht maar in mijn ervaring juist to-the-point. Ik ben snel en goed geholpen zonder verdere onzin, eeuwige wachtlijsten en langdurige trajecten.

★★★★★ 10
Zorgkaart Nederland

18 januari 2022

Psychiater met een hele fijne en prettige aanpak. Dr. v/d Berg neemt rustig de tijd om de hulpvraag in kaart te brengen en komt dan met een passende aanpak/behandeling. Dr. v/d Berg legt uit waarom hij iets wel of juist niet doet. Duidelijk een man met levenservaring die je een veilig gevoel geeft. Als extra pluspunt zou ik de huiselijke sfeer waarin deze psychiater praktijk houdt willen noemen. Dit maakt de stap om naar deze psychiater te gaan een stuk makkelijker. Kortom, een echte aanrader!