Goedemorgen, 1 mei 2023

Voor het eerst van mijn leven heb ik om 6 uur 30 mijn wekelijkse fietsrondje gemaakt. De wereld ziet er dan heel anders uit.

Goedemorgen, 1 mei 2023
Voor het eerst van mijn leven heb ik om 6 uur 30 mijn wekelijkse fietsrondje gemaakt. De wereld ziet er dan heel anders uit. Dauwtrappen kun je het niet noemen want het was helder weer en ik moest handschoenen aan. Ik reed achter twee politieauto’s met gierende sirene. Even later zag ik 3 agenten voor een portiek van een flatgebouw staan, kennelijk was er iets vreselijks gebeurd.
Ik zag een verdwaalde jogger en een blinde man die op het pad langs een weiland zijn weg zocht. De natuur lag er inderdaad belabberd bij. Ik zag alleen maar uitgebloeide paardenbloemen, fluitenkruid en het koolzaad tierde welig. Ik zag wel de keurig verzorgde erven van de boerderijen waar ik langskwam. Drie kalveren In de wei. Een gans stond op een wilg de ochtend tegemoet te schreeuwen en een haan die te laat was opgestaan kraaide. Maar ja, dat is cultuur en geen natuur. Er moet echt iets veranderen. Daarom stem ik BBB.

Psychiaterpraktijk GWC van den Berg

De psychiaterpraktijk hanteert momenteel geen wachtlijst, niet voor de intake en niet tussen intake en het begin van de behandeling. Indien ik u niet binnen 4 weken een afspraak kan aanbieden, dan dien ik u te verwijzen naar de zorgbemiddelaar van uw zorgverzekeraar.

Stel je vraag